Zbloudilý slzy
Anotace: Prostě si křičím...
Pláč.
Věčně jen na krajíčku.
Anebo jedna dvě slzy zbloudilý…
Jen.
I když to tolik bolí,
chodit vzpřímená,
vzpurně pohodit hlavou,
škubnout rameny
a zatnout zuby…
Jenže
ty zbloudilý slzy
těmi rameny a zuby…
zatlačený někam ke zdi,
nejspíš už nadobro…
Přečteno 342x
Tipy 5
Poslední tipující: bez nápadu na přezdívku..., Noc17, Romana Šamanka Ladyloba, mononoke
Komentáře (3)
Komentujících (3)