pan b.
Anotace: a nezařadím ji... je moje, a já vím, kam patří.
Děkuji ti pane b. za to,
že můžu naposled
do svý milovaný práce.
A za to, že si koupím botičky
do marastu z centra…
A za snídani z nebes.
Jak já ji zbožňuju.
A tebe taky,
za ta splněná přání,
příští i minulá,
mnou potají vyřčená.
A jestli můžeš,
jestli je to v tvý moci,
uzdrav mámu.
Je mi hořkosladko.
Přečteno 254x
Tipy 11
Poslední tipující: Marfuša, bez nápadu na přezdívku..., Noc17, vodnař, Vlk v rouše, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (4)
Komentujících (4)