ohledně rytmu souhlasím se saddovou - že pokulhává - a nesouhlasím s tím že je to maličkost k přehlídnutí - dobrý myšlenky a nápady si zasluhujou padnoucí kabátek - hlavně pravidelně vázaný verše by kulhat neměly - měly by plynout a nést čtenáře hladce těma myšlenkama a obrazama :o)
no ale líbí se mi to - mám ráda barvy a něco podobnýho sem kdysi taky napsala, kolegiálně oceňuju :o)
07.06.2008 10:39:00 | hanele m.
Hezky napsané
04.06.2008 21:19:00 | Ewineccka
..duši prázdnou nemáš,
bolavá je,
touhu změnit věci máš,
smutku propadáš..
.......................
..bílé-čisté,
maluj-je čas..
03.06.2008 06:40:00 | igniss
dle meho skromneho Saddovkého názoru se mi tato líbí nejvice, prozatim, co jsem od tebe cetla, libi se mi jak obsah, tak i slova, jenž jsi pouzil, rytmus sice sem tam kulha,ale to je takova niterna malickost, ze se tim nebudu zatezovat, jak rikam, jsem velmi mile prekvapena :)
02.06.2008 21:12:00 | saddova