Jen tak...
Anotace: prostě, právě, jen tak.....
Jen tak...
Jen tak si pluji světem nahý
Naslouchám vůni nektarů
Naslouchám hlasům deroucím se z hlavy
Naslouchám prázdným pohárům
Jen tak jen zpívám leže v mokré trávě
Nohy se prodírají trsy velkoměst
Neznají cíl a nevědí proc právě
putují cestou vydlážděnou z hvězd
jen tak jen stát, jen stát a vnímat
jen zavřít oči a do plic nahnat vzduch
jen tak se točit, tancovat a zpívat
jen tak si žít a ignorovat ruch...
Přečteno 384x
Tipy 12
Poslední tipující: Adie.80, kikis, second_nickname, danaska, Jul, Psavec, Jiparo, V e r u n k a
Komentáře (2)
Komentujících (2)