Čas
Kolik času,
hodinami se prosypalo,
mezi námi uběhlo,
až k rovníku,
jsme lodí připluli,
v našem životě,
s trochou kávy,
došli jsme do konce,
vzpomínky naše,
v ledu skončily,
ledově vychlazené,
ve velkém světě,
už jsme zase samotný,
dva kůli v plotě,
co jsou daleko od sebe,
Přečteno 248x
Tipy 13
Poslední tipující: Sarai, Iva Borecká, carodejka, WhiteSkull, Psavec, WAYWARD, NikitaNikaT., Princezna.Smutněnka
Komentáře (4)
Komentujících (4)