výtah....
Často se mi stává,
že se směju
a ostatní si myslí,
že nevím prý čemu…
Já ale zbožňuju ten pocit,
když se můžu tlemit…
A ostatní?
Oni neví že…
já lítám si…
ve stavu beztíže….
všechny ty obvyklé potíže,
nahážu s klidem do zdviže..
rozmístím vesele nálože
a výtah krizí
teď už cizí
ve výbuchu smíchu
do propasti zmizí….
Přečteno 293x
Tipy 6
Poslední tipující: pejrak, Psavec, labuť, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)