Samota
Samota je jak noc temná,
Nikdo v ní nechce být sám,
Chybí mi osoba věrná,
Však kde hledat já ji mám.
Citím se jak bez duše,
Mám uvnitř jen zimu a stín.
Proč nic nejde jednoduše,
Vůbec už nevím co dál s tím.
Každý den hledám si svůj důvod,
Proč na světě ještě být,
Kde samota má vlastňe původ.
Já fakt bych chtěl pro něco žít.
Přečteno 389x
Tipy 2
Poslední tipující: Watashi, igniss
Komentáře (0)