Anotace: něco jsem napsala...pro ztroskotance jako já...
líbí se mi tam ty myšlenky.ale jako básnička je to hroozně moc kostrbaté.takové šroubované, víš?jako násilím rýmované a já nevím co ještě.ale snad se jen zase pletu.píšeš sem tam podobně jako ta amélie.čili, jak sjem říkal.básnický merkur.a to se mi vůbec nelíbí.ale.máš alespoň pohled někoho diametrálně zcela odlišného, to taky pomáhá, no né?:)
07.07.2008 14:11:00 | neurobeat
pravda... určité jistoty nám v životě nikdo nevezme... a kdo si nedá pozor.. může skončit na zemi s rozbitými ústy... tak hlavu vzhůru a koukat pod nohy:)
04.06.2008 20:00:00 | Šerák