Anotace: .................
Myslím, že existují tři typy lidí. Jedni chybují a tím za sebou zavírají dveře a ne vždy je mohou znovu otevřít a vrátit se. Druzí se zase nehnou z místa, takže nic neztratí, ale ani nic nezískají. A třetí riskují, ale vždy mají nějaká ta zadní "vrátka"...
03.06.2008 18:42:00 | Nikytu
...chtěl jsem napsat - klíče došly,ale to by tu byly a ony nejsou - nedošly :-)
03.06.2008 13:55:00 | WAYWARD
...chtěl jsem napsat - klíče došly,ale to by tu byly a ony nejsou - nedošly :-)
03.06.2008 13:55:00 | WAYWARD