Ne vše snad mění čas?
Svět se mění ze dne na den,
den se střídá s nocí,
noc má vždy jinou tvář,
vše se mění jako sen.
Hodnostář názor mění kam zrovna vítr vane,
protože čeká, že na svém postu zas a zas stane.
Voda se mění jak z vrchů teče,
vrch sesedá diky ruce času,
čas je velká ostrá kosa,
co všechno jednou zseče.
Tak kde se fláká ženec se svou zhoubou,
já čekám na něj již čas s velkou touhou.
Všechno si bere stvůra,
mnoha léčí, tak pomoz,
vem si mojí touhu,
je to moje noční můra.
Snad přijde čas jako ženec o žních,
snad zseče bolestí a tuh mých.
Přečteno 325x
Tipy 2
Poslední tipující: Agniezka, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)