Slunečnice
Slunečnice,
hřeje moje srdce.
Slunečnice,
chodím na ně k řece.
Slunečnice,
ta květina krásná.
Slunečnice,
dívka je z ní šťastná.
Slunečnice,
jako slunce září.
Slunečnice,
i ona zná stáří.
Slunečnice,
vznešená je převelice.
Slunečnice,
pro lidi je služebnice.
Přečteno 291x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š., WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)