Anotace: Keci....který nemá sem cenu dávat, ale co by byl svět bez keců, co?
...někdy slova dojdou...ale trápit se nad přítelem, který přítelem nebyl, snad nemá význam...ale ty se netrápíš, ty jsi rozumná, já vím :-)
10.06.2008 15:26:00 | Lota
já nedocházím jinak bych si neříkala přítel.....je to časem....čas je sviňa
10.06.2008 12:27:00 | whiolet
…ono nejde o to jak moc je to líbivé ale o to co je za tím zrcadlem, kolik je tam pravdy … kamarádi přicházejí a odcházejí, …jo, někdy to bolí …ale skuteční přátelé zůstávají i když je průser …tak si to přeber …
08.06.2008 12:40:00 | WhiteSkull
Když se mi něco líbí, pochválím, když ne,nepíšu nic, no tak co...můžeš bejt ráda :D
03.06.2008 16:19:00 | Zasněný básník