Anotace: ... po potní chýši
Hezky podaná báseň
04.06.2008 20:45:00 | Ewineccka
:o)
nepotkáme, bo na to vem jed a přijde mi to tak strašně vydřený ufffffffffff ani to nemůžu tipnout...se potííím :o)
robot píše HAiR :o))))))))))..co by tomu řekl Forman :o)
04.06.2008 15:03:00 | Noc17
Nu sice je škoda, že musím skoro zhebnout abych cítil štěstí, ale zaplať ... za to. Díky za komenty a tipy a třeba se potkáme ve sweatlodgi. Musím z toho vyždímat co to de :o). Tentokrát to byly dvě a půl hodiny, tak přemýšlím jak dlouho tam zůstat aby to byla Nirvána.
04.06.2008 14:50:00 | Nic nic nic
Tak mně v tý trávě proběhli jiné myšlenky, ale třeba příště to zakusím taky :)
03.06.2008 19:37:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Ta je krásně pozitivní...jsem ráda, že JE...s hlavou zabořenou v trávě....chtěla bych ho taky najít..potkat...
03.06.2008 18:42:00 | Veru