SMRT a kolem
Anotace: Volná variace myšlenkově na téma. Svázaná verši
Co je vlastně smrt
čtyři písmenka
a proč se na náhrobní kámen
dává pomněnka
na co má smrtka kosu
a černý plášť
a proč slyším vždycky v osum
umíráček zas
zvoní zvony
průvod se šine
z kadidla v kostele
vůně se line
odešel odejdou další
každý by svůj čas
vybral si radši
vrzají židle
obřad končí
a někde jinde
někdo jiný
s životem se loučí
Přečteno 312x
Tipy 2
Poslední tipující: Démon, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)