error
Anotace: -to je asi odpověď...nebo ne? kdyžtak mi promiň...prosím...snad není...kvůli...komu?
Nemám ráda sen,
Co zdá se mi každý den
Po probuzení,
Děti posílají balónky-
-Mě
K nebi,
Prý pro spasení.
Lízátka se rozpouští
A moje krev kape
Zpátky na zem.
Na dracích,
Co vypouští,
Je malé rekviem
Pro polámanou panenku,
Už si se mnou nehrajte.
Moje kousíčky v obálkách
Políbených nadějí
Posíláte do pekel,
Však někdo je chytá.
Proč?
Prý mě chce opravit
Štěstím,
Tuhle smrt neznám.
Mám mu to dovolit
A
Žít?
Přečteno 321x
Tipy 6
Poslední tipující: pejrak, Jessi.L, whiolet, Tymi14
Komentáře (1)
Komentujících (1)