Padááám....
Anotace: nebo se jen vznáším... ?
Dluh za dluhem...
Krok za krokem...
Mým osudem je
být si otrokem.
Prázdná bedna,
to jsem asi já.
Číslo jedna
Jsem, do prdele,
nikdy nebyla.
Divoce se směju,
jako blázen...
Letím vzduchem
a čekám,
až dopadnu na zem...
Přečteno 329x
Tipy 12
Poslední tipující: igniss, Isobel, jára spots, Petbab, Sandra_T, Psavec, WhiteSkull, Vladimír P.
Komentáře (3)
Komentujících (3)