Milování slov
tvůj
pochod
očí
skrz
pláně
papíru
je cestou
pohozených
slov,
některá
přeskakuješ
nerozumíš jim
jiná hltáš
musíš
ukojit
žízeň
cesta
na konec
stránky
je ještě
dlouhá
vyčerpaně
odpadáš
spíš
v posteli
z hromady
knih
přikrytá
sešitými
stránkami
se těšíš
na další
pochod
milostné
verše
ti hladí
tělo
ukryté pod
zásypem
slovíček
která lechtají
padají z nich
slova peří
a ty se směješ
směješ se ještě
dlouho poté
miluješ
milování
milovajících
se slov
Přečteno 301x
Tipy 11
Poslední tipující: *Norlein*, Vlk v rouše, Psavec, kavec, její alter ego, WAYWARD, melebele
Komentáře (3)
Komentujících (3)