Probouzení
Anotace: Každý kdo svoji realitu ve snech utopí se stává šťastným.
Sbírka:
Slova moje vlastní
Tebe jsem poznal a snem ses pro mě stala,
myšlenky topím v šedi zašlé mědi,
naděje,ta ztracena zas z prachu světa vstala,
zas budem jen snít?
A další den se v kapkách deště rozpouští,
pár horkých slz studí mě v dlaních,
andělem není ten kdo odpouští,
kdo odpustí nám?
Probuzen do sna se duhou procházím,
zahradou noci stíny se neplouží,
rosou, jenž tulipány voní, tě provázím
a ty se usmíváš.
Přečteno 377x
Tipy 4
Poslední tipující: saddova, labuť, mononoke, Sandra_T
Komentáře (2)
Komentujících (2)