ŽÍT
Už na základce mě učili že
když splácáš všechny barvy dohromady
dostaneš černou –
Dokázala z mé černě vyextrahovat barvy
života
Oblekla mi oranžovou
mikinu
nasadila růžové brýle
a úžasně žasla jak to sluší té duhové víle…
Když umirající podá z posledních sil ruku
ženě plné života
/jak mobil do nabíječky…
=> energie/
Z neduhů vytvoří duhu
ta pokořovatelka smrti
svatá Tereza –
Je čas ŽÍT, Akiro
/ještě mě nepouštěj/
tohle jaro ještě ne
tohle ještě ne
Přečteno 309x
Tipy 11
Poslední tipující: blue, pejrak, 6thSun, Romana Šamanka Ladyloba, Vlk v rouše, TERezicKA, Lukáš Rymeš
Komentáře (1)
Komentujících (1)