Stíny
Anotace: Vzniklo to vše po zásahu bleskem,...
Stín
Rozpouští tělo
A dohání noční strach
Tělo už ho nebolelo
A nezvonil na poplach.
Stín se plete mezi mraky
Já chci taky!
Já chci taky...
Utíkám a hledám nocí
Toužím v noci po pomoci
Toužím hledám zpětně síly
Ty, co zbyly
Ty, co zbyly...
Hledám sny a hledám víry.
Prosím!
Pochop taky!
Prosím, pochop!
Prosím, zastav se!
Otoč se!
Prosím, podej mi ruku!
Chci jen málo.
A nic víc.
Chci však mnoho -
To, co je už pryč.
Komentáře (0)