Odcházíš
Anotace: S bolestí odcházíš z mého srdce
S bolestí odcházíš
Přitom ji přinášíš
Mé tělo zarmoutíš
A jsem zase sama.
Svět skládám z bolesti
A spíše z neštěstí
Rozpouštím vítězství
A stavím protesty...
S bolestí odcházíš
A smutně sleduji
Tvé slzy provází
Mou duši v nesnázi
S bolestí odcházím
Bolest mě provází
Srdce zas lituje
A tělo bojuje
S bolestí kráčím pryč
Proč myslíš,
Odcházíš?
Proč zůstávám v bolesti
Proč samé neštěstí?
S bolestí odcházíš...
S bolestí odcházím...
Komentáře (0)