Vylezu na stožár
a pošeptám tiš větru
stalo se mi teplo
tam kde zelených stromů pár
hledělo ve vlastní světlo.
Nebudu černá ani bílá
jen v trávě kopretina
jež na všechny se usmívá
i když se stmívá
když oheň uhasíná
NIkdo ji neutrhne
jen pár poutníků se sehne
pro žluté pohlazení
pro nedotčené snění
Vylezu na stožár
a nikdo nenajde mě
usne i Země
a dá mi nový tvar
pokvetu pro všechny
budu stát opodál.