Řekni mi
Anotace: trialog pod chlupatou dekou
Ty nevíš
mazlíčku
ani ň
a i to z tebe leze
jak z chlupaté deky
všechno má své meze
i proudy jedné řeky
i dobrodružné teze
o tom jak jsme svobodní
jak dokážeme skrytě
mnoho týdnů mnoho dní
opakovat - chci tě
A význam?
Tedy vyznění?
Dobře
Rád se přiznám
Jde mi jen o básnění
O probuzení netvora
který v obou dřímá
Co jsi říkal?
Potvora?
To mě nezajímá
(i když... ehm.. umíš to... říci takhle zpříma)
A co tedy
zajímá tě?
Řekni mi
Jarní ledy
v letním zlatě
ze zimy
...
Komentáře (0)