Sitcom
Anotace: taková skládanka
Sedíme na nádraží
lížeme zmrzlinu
A spokojeně si hrajeme na lásku.
A když se pak slunce rozhodne jít spát
V obou rukách láhev levného vína
mne vedeš k sobě domů.
Hrajeme si na dospělé,
u pusy držíš cigaretu
Ale dětskou skládačku jsi radši schoval pod skříň
Ve stejný den za rok tě přijdu navštívit
Místo vína povezu kočárek
A pak mne odvedeš zpátky domů.
Však tam se o mne postarají!
Komentáře (0)