NE.........
Nerada mám když jsem jen otočená stránka,
nerada mám když je zaplněna hlasová schránka.
Nerada se dívám do tvých očí
a nerada hledám jestli jiskra znovu nepřeskočí.
Nerada vidím jak jinou líbáš,
nerada vidím jak s ní jen tak kolíbáš.
Nerada mám pocity které mívám,
nerada si srdce pořád hlídám.
Nechci se opět zklamat,
Nechci do jámi lvové znovu padat.
Prostě tě už nechci znát
a nechci tě ani MILOVAT!!!
Přečteno 323x
Tipy 1
Poslední tipující: DeuxP
Komentáře (0)