Tak jako...
TAk jako Amorek vystřelí svůj šíp,
tak tys zasáhl srdce mé.
Tak jako bez tebe nedokážu žít,
tak tys nabídnul srdce své.
tak jako sluníčko každá ráno vychází,
tak tys u mne vždy.
TAk jako ty mi scházíš,
tak ty htaješ se mnou milostné hry.
Tak jako měsíc v noci svítí,
tak ty mi nosíš vonné kvítí.
Tak jako lásku k tobě cítím,
tak jako polibek od tebe vždy chytím,
TAk vím že mě miluješ a bezemne nebudeš.
Komentáře (0)