Skála...
Na skále
vítr hladí po vlasech
a pravidelný dech
i nadále
odmítá připustit, že
je konec.
*
Bože,
hlava je klec
na představy, které
nejde svléct,
nikdo nemá
nové ani staré.
*¨
Moje existence
se rozrůstá,
avšak
skála pustá
tyčí se také
výš a výš.
*
Vlasy vlají
kolem existence
snad jako
hedvábí,
tvrdá skála téměř
zpívá.
Přečteno 324x
Tipy 8
Poslední tipující: ZILA78, Gabrielle, jedam, Psavec, Šerák
Komentáře (1)
Komentujících (1)