Mísa jahod
Anotace: berte co vezmete
Už to tak je
že celý svět hraje divadlo
a že my (prasata)
nejsme jen na sádlo
a od nebeský brány klíček
spíš zavěs někam na hřebíček
a zaplet se do lidí
jak norský vzor do svetru
a POLIBEK NIKDY NIKOMU
jen posílat po větru
a až zbaštíš
svoji poslední dávku melancholie
tak třeba zjistíš
že dobrý člověk v tobě žije
Přečteno 343x
Tipy 29
Poslední tipující: Dota Slunská, bez nápadu na přezdívku..., už ne pernikova princezna, Emily Winnacott, Woski, Jiparo, 6thSun, Vlk v rouše, DIDADA, jaňa, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)