Volná jako pták
Volná jako pták
Rozedraná na kousky
Polapená v milosti tvého citu…
Vinu dávám už jenom sama sobě
vynechávám z toho tebe
Lilie mě dána pro útěchu
Bílé rozčarování v mračnu vzbouřeném
Smívám krev z tvé duše
Odpouštím ti.
Možná příliš jednoduše
Nejspíš jsem se zmýlila
ne naposled , ne poprvé
Zkusím to zase s někým jiným znova
Zase se pokusíš zamilovat
Tady jsem volná jako pták
Letím střemhlav z oblak
Asi čekám že mě někdo zachrání…
Polapí mě do sítí….
Přečteno 301x
Tipy 9
Poslední tipující: Azazen, Simísek, jedam, Psavec, Šerák
Komentáře (4)
Komentujících (4)