Úkol pro Morového krále
Anotace: ať si to každý přebere podle sebe :)
Podplavat stáj a zapálit kámen,
rozpustit drát, políbit měsíc,
ukradnout šupinu z beraní lebky
a získat tak malý, skleněný krajíc.
Tím splněn je úkol první,
já můžu se vrátit pod lípu havraní,
kam chodí jen berušky pro máslo,
vzít do ruky sníh a vydat se za laní.
Po stopách stonožek vzlétnu k okraji,
tam čeká mě cíl mého snažení,
bez nohou v lotosu těžko se udržím,
až z vrcholu rajčete modrý kouř zasněží.
Však nedám se zastrašit tekutým popelem,
odměna morového krále mě nemine,
jen co dosáhnu na liščí parohy,
vše skutečné navždy pomine.
Přečteno 365x
Tipy 3
Poslední tipující: excited, pejrak, WhiteSkull
Komentáře (2)
Komentujících (2)