Černobílá
Anotace: ...nic netrvá věčně...!
Slabá je peřina
bezmezné slávy,
když shoří ve větru
tvé skvělé plány.
Svůdná ňadra, krásné vlasy,
nevydrží věčné časy.
Střepy v hlavě probouzí
každý všední den.
Co by mi měl nabídnout
další šedý sen?
Chromý pocit v levé noze
plíce, játra od koroze!
Co se stane,
zameškám-li jakýkoli klam -
v sebestředné paranoi
umaštěných tlam... ?
Vítězné zvolání v soužití s malou
- ač výraznou -
černobílou.
Přečteno 451x
Tipy 6
Poslední tipující: Jats, shaamot, Kopretinka:-), Elena Suchomel
Komentáře (2)
Komentujících (2)