Inspirace sluncem..mmm..mm..m...
Anotace: Co mě nezabije,to mě posílí…právě stopnul jsem si taxi motýlí...
V podmanivém rytmu
svíjí se tanečnice Vesna…
probouzí zamrzlá temná srdce ze sna…
Svítí myšlenkám ze začarovaného kruhu…
V mlhách vědomí rozzáří naši skrytou duhu…
Vyryté vrásky od starostí teplo vyhladí…
Malé a vzácné okamžiky od přítele pohladí…
Tep rozproudil se jako rozvodněná řeka…
Opít se touhou…
a nedělat si hlavu s tím,co na nás čeká….
Duše zatita vonnými květy zpívá…
veselá nálada tělo rozechvívá….
Přečteno 417x
Tipy 9
Poslední tipující: pejrak, igniss, Psavec, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, jedam, WhiteSkull
Komentáře (4)
Komentujících (4)