Hvězda II.
Anotace: ..volné pokračování...
Hvězda na obloze noční
kterou stále sleduju
mé přání plní
už s ní vesmírem pluju
letíme spolu
je mi nádherně
najednou padám dolů
hrkne ve mně
upustila mě
střemhlav padám
opustila mě
ze země se zvedám
Kde jsem se ocitla?
tohle místo neznám
z omámení jsem procitla
kráčím dál
krajina neznámá
bez válek
země krásná
nabízí života nový začátek
Copyright © 2008,Caracol
Přečteno 311x
Tipy 6
Poslední tipující: pejrak, toužím.jít.dál, Vlk v rouše, Belmon
Komentáře (2)
Komentujících (2)