...básníku, přečti si svoje básně...a řekni mi, kolik si v nich našel radostí...
06.06.2008 11:46:00 | Lota
Omyl. Když se chechtám, tak je to slyšet dost daleko a zasáhne to dost lidí! Jen svůj magorismus v tu chvíli nemám čas psát na papír... Ona ta radost se prožívá víc naživo, a bolest víc potichu u papíru... To bude asi tím... :-)
05.06.2008 09:42:00 | Levandule