Setkání
Anotace: - Bludné proudy - _________rolonovi_________
Sbírka:
Bludné proudy
)o(
Potkal jsem básníka
Seděl u řeky
přemítal
+
Okolo nahořklá vůně
(rozkvetl akát a černý bez)
+
Nad splavem prohlížel si řeku
nevnímal nic
než svůj verš
a v něm
svou nebohou ženu
+
Potkal jsem básníka
bezvousý mladý muž
(rozkvetlá síla)
Když dopsal báseň
poklekl
a hluboce se uklonil . . .
)o(
Přečteno 323x
Tipy 14
Poslední tipující: pejrak, Sandra_T, Lota, melebele, 6thSun, mamina, WhiteSkull
Komentáře (3)
Komentujících (3)