Jen tak . . .
°
Rád bych Ti pošeptal pár slov
. . . jen tak pro radost . . .
Rozkvetl akát
květy jako svíce září do dne i do noci
je ztepilý i se svými trny!
I život je takový
Květ a trn . . .
Trn a květ . . .
Ale obojí k sobě patří
Tak prohlédni ! ! !
. . . po trnech budou i květy . . .
°
Přečteno 350x
Tipy 17
Poslední tipující: Marfuša, WAYWARD, spare, Lota, Myrja, Noc17, Psavec, mamina, Lucie Teru, labuť, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)