...a může se stát , že i to srdce to nevydrží a pukne ,
to je potom tolik smutku a bolesti , že se z toho člověk asi těžko do konce života spamatuje...Básenka moc pěkná a zároveň smutňoučká a něžná ...Jirka
05.06.2008 11:34:00 | kavec
v širém lásky oceánu
pluje vratká loď
bez plachty na ráhu
hledá maják z vod
světlo lásky nezhasíná
jen srdce někdy usíná
05.06.2008 11:06:00 | vodnař
Sic srdce odlétlo a voda vzala cit
....dál musíme žít.
Srdce se zastaví,
když láska ho potká
a voda se uklidní, vráti cit...
láska je mocná, dál musíme žít.
05.06.2008 10:42:00 | HannyJanny
Povedla se
05.06.2008 10:32:00 | Ewineccka