... s neochvějnou logikou dospívám k závěru ... žízeň je nejlepší kuchař! ...
05.06.2008 18:07:00 | JardaCH
Čmárala v písku tvary
všech opičích zadků
plochy zkostnatělých pochodů
slanou konturou v nápadné míře
zabila všechny předsudky
kdo může soudit
úsměv jen proto jelikož ví
že za to neskončí v žádné díře
a slunce pálilo do oblouku znamenitě
i v nejdokonalejším stínu
porodila černé myšlenky
každou chvíli musela měnit plínu
odvracela lichou naději
zpět k šílenství
z myšlenek rodinu nepostaví
a v tomhle jídelníčku
ji chybí žízeň
napila se z galošů
malých trpaslíků
a s pocintanou bradou
čekala
na osudovou přízeň
05.06.2008 10:04:00 | smudlinek