Bezhlavý rytíř
Anotace: věnuji Petru Novákovi, autorovi písně "Bezhlavý rytíř" a ještě někomu
Nechci být odhalen
že nemám tvář
den pravdy oddálen
bude tím snáž
když z kapes legrácky
rozhážu s úsměvy
v zrcadle benátským
jenž z hradu Malevil
ukrad jsem pro Tebe
spatř portrét můj a Tvůj
- kladivem po hřebu
tluč, dokud řeknu - stůj
pak ho tam zavěsíš
do rámu ve zlatě
bez póz a noblesy
nechci být, proklatě
tím, čím jsem fakticky
vrak - rytíř bezhlavý
podpaždím nadycky
nosím tvář.. c´est la vie
Přečteno 541x
Tipy 33
Poslední tipující: PIPSQUEAK, malá a šikovná, drsnosrstej kokršpaněl, s.e.n, Marfuša, Kyle, Caracol, Iva Borecká, Equus przewalski, toužím.jít.dál, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)