Anotace: vůně
. . . voní po slzách,voní i po úsměvu,voní po slunci i po jarním dešti,voní po květech i po moři,voní letní loukou, voní i po právě napadaném sněhu,voní jak polibek,voní jako něžné milování,krása voní i po oáze v široširé poušti . . . poctivý verš,blahopřeji !!!
09.06.2008 09:19:00 | rolon