Umlčen
Zabit
slovy
své
přítelkyně,
která mě
zlomila
***
Zápasit
se slovy,
cizí řečí,
která mě
podusila
***
Milovat slova,
která mi
navždy zavřou
pusu
**
Umlčí mě!
*
mé myšlenky
to co se
honí v hlavě
undergroundového
básníka
Komentáře (1)
Komentujících (1)