Při svíčkách v temnotě
Při svíčkách v temnotě
…cizí…
Hřeješ si ruce i život
…mizí…
Dveře dokořán v nich dáma
…stojí…
Podívá se na tebe tváří
…svojí…
Vidíš pohyb úst, slyšíš její hlas
…skřehotá…
Cítíš chlad a vánek kolem sebe
…omotá…
Svíčka zhasíná před očima
…usínáš…
Bere tvé tělo nemohoucí
…nevnímáš…
Při svíčkách v temnotě
…krize…
Hřál sis ruce a život
…zmizel…
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)