Bez šance (pro ně)
Anotace: bez šance... pro ně...
A z ledu tvrdé bariéry
Špetka jasné nedůvěry
Roskočí se všemi směry.
Nastolí Ti jízdní řád
Kdy máš ... a kdy máš spát
Chceš, aby to bolelo?
Však se nechej vést
Do temnoty prudce svést
Neřeknou Ti že Ti lžou
Hrají si s Tvou důvěrou
Pochop přeci pravdu děvče
Nedávej jim naději...
Pochop víc a trochu ještě
Dřív, než bude později...
Bída, vztek a nenávist
Z talíře je denně jíst
Neotvírej příliš srdce
Nenastavuj jim své ruce
Pochop, že je baví číst
Tvůj přesmutnělý list
Nedávej jim naději!
Zamysli se raději...
Komentáře (2)
Komentujících (2)