Milenka .... nejvěrnější ...

Milenka .... nejvěrnější ...

Anotace: ... určitě ji taky znáte ...

.

Spodničky natřásej moje milá
představy zapřahej do vozu,
nevadí kdyby jsi i trochu pila
pro důraz molových úhozů

Raduj se má milá bude to veliké,
raduj se miláčku dnes mi jde karta,
utápí vědomí v jistotě prorocké
milenka má věrná, zkurvená Chandra ...

*

------------------------------------------------------
Comment pro "6thSun" ... dílko " Den blbec" ...

*
Autor HarryHH, 05.06.2008
Přečteno 305x
Tipy 10
Poslední tipující: Cleris, Aťan, Marcella, Andrea Vatulíková, Levandule, mamina, hanele m.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

... jak může být milenka věrná? ... to jako ctí pokušení? ... nebo hřích? ...

12.06.2008 07:52:00 | Marcella

líbí

Do předposledního slova bych dala "z" místo "s" na začátku.
Co srazík - nerozmyslel sis to?

06.06.2008 08:24:00 | Levandule

líbí

... nu alespoň jedna která je věrná ...

05.06.2008 17:53:00 | JardaCH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel