Anotace: čo odišlo je stratené... hľadaj... hľadáš márne
Sbírka: O vánku v jahňadách (alebo Na cudzom území šťastie pramení)
nehojí sa... ale ja som trpezlivá :) a jazvy boli aj budú... nám na kráse neuberú :)
05.06.2008 23:29:00 | sophia92
to zní jako hojení se... doufám... trošičku aspoň - a na jizvy sme zvyklý... no bóže... bude to svědit chvíli ale pak už jen my budem vědět kde to bolelo... a s trochou štěstí najdem mastičku nebo lék co zabere :o)
05.06.2008 23:24:00 | hanele m.