tiempo

tiempo

Anotace: xxx

LA PRIMAVERA
včera si chvatne obišiel stôl
len aby si mi mohol byť blízko
a pod tvojim dotykom sa rodili
farebné obrázky všetkých dní,
ktoré budú nasledovať
* láska!
* láska!
* si moja ozvena?
* som tvoje všetko...
* áno, si moje všetko

EL VERANO
dnes si si ku mne prisadol
a povedal mi pár horkosladkých viet
úsmev ti láskal pery
tvoje dlane ma jemne pritláčali
a svetlo bolo jasné ako nikdy
* sa mi včera z teba tak hlava krútila...
* včera? z čoho?
* z teba
* ľúb ma
* ľúbim ťa

EL OTOŇO
zajtra si sa postavil do dverí
poslal mi vzduchom zopár bozkov
zaujal ťa pohľad na pavučiny v rohu
a moje rozžiarené milujúce oči ostali nepovšimnuté
a o chvíľu si musel ísť
* je veľa hodín.. poďme spať
* áno, to je... poďme teda
* dobrú noc
* pekné sny
* aj tebe

EL INVIERNO
čítali sme v súradniciach krehkosti
ale nenašli sme ku nim kľúč
možno sa spájajú v nekonečne
možno tu nikdy neboli
a nik netuší, aká bude ďalšia jar
*
*
*
*
*
Autor sophia92, 05.06.2008
Přečteno 280x
Tipy 24
Poslední tipující: el viento, Romana Šamanka Ladyloba, vodnař, jedam, waterlily, Jiparo, maena, Vlk v rouše, igniss, a_tao, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

bola tam... ale liter s ňou nesúhlasil zdá sa :) asi dám aspoň mäkčeň :)

05.06.2008 23:34:00 | sophia92

líbí

jen mi chybí vlnovka nad "n" u "otoňo" :o)

05.06.2008 23:27:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí