Paparazzi

Paparazzi

Anotace: Slavnější lidé je musej mít fakt rádi.. :-)

Odsuzují tě, aniž by tě znali.
Další fámu o tobě, co by za to dali!
Co to je soukromí – neříká jim nic
Nestačí jim, co jim řekneš, chtějí pořád víc
Jo paparazzi, jsou to hyeny, co tě žerou zaživa
Nevědíc co se právě děje, tak moc je to užírá!
Neznají celou pravdu a už dělaj fámy..
Třeba žes s někým souložil v posteli svý mámy.
Odhodí tě do kouta, urazí a zlomí.
Po čase jen pro tebe kostelní zvony zvoní.
Například anglický fotbalista George Best
Taky ten nátlak už nemohl dál snést.
Začal chlastat a zničil si játra,
pak už to nemá cenu, všechno rychle chátrá.
A když zemřel, tak po něm neštěknul ani pes,
jenže paparazzi byli šťastní, měli svůj další text...
Autor Castiza, 05.06.2008
Přečteno 292x
Tipy 5
Poslední tipující: Azazen, Poetický Ďábel, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš tam pár škobrtnutíček, ale to nevadí...stojí to za přečtení.
Azazen

29.09.2008 23:03:00 | Azazen

Peníze nesmrdí...

06.07.2008 23:14:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí