Víte kdo a znáte kde? určitě...
Anotace: nehodnotit jako báseň,jen taková hádanka..asi lehká. znám to jen z fotek, ale rád bych to viděl na vlastní oči.. nápověda je u autora :o)) - j.c.ben -
na skále vysoké
podstavci ze žuly
pro lásku k bližnímu
moři a slunci vstříct
stojí jak kříž
v rouchu až na paty
s dlaněmi k nebesům
rozpažil, zkameněl,
nad městem líbezným
k otci má blíž
.
Komentáře (3)
Komentujících (3)