Za Tvým stínem
Anotace: zůstávám...............
Možná se bojím,
že zůstanu stát tam kde stojím,
s otevřeným klínem
Bez víry a lásky
klást si budu stejné otázky
Možná se bojím prázdnoty,
kdy ticho je slyšet víc než křik
vyživuje můj vnitřní vzlyk
a udržuje pochod nejistoty
Každý krok je do neznáma
Jedna propast,
Tma, hluboká jáma
a konec všech mých nadějí
Tak tu stojím jako strážník
samotná raději
hlídám tikot nicoty
a bojím se zklamání.
Přečteno 291x
Tipy 4
Poslední tipující: PoeziGirl, WhiteSkull
Komentáře (0)