Ona
Anotace: je to nebo není ona? :)
ráno zas z okna ven koukám
provazy deště táhnou mě ven
vstříc slunci a suchým loukám
prožít si znovu svůj dětský sen
přichází po louce - bosá
možná i nahá, co já vím
chodidla obalí jen ranní rosa
tělo snad zahalí z ohniště dým
ráno zas koukám ven - prší
ten déšť je jak hudba z nebe
rádio potichu humorem srší
má hlava je plná jen tebe
tvé tělo v mlžném oparu
jež ke mě kráčí tak směle
sny zdají se mi po staru
a mé tělo ve tvém těle
ze dvou se jeden může stát
stačí někdy tak málo
stačí ti říci: "mám tě rád"
škoda, že se jen zdálo!
Přečteno 274x
Tipy 8
Poslední tipující: excited, Psavec, igniss, mary jana, Popelka, WhiteSkull
Komentáře (5)
Komentujících (5)